Французький манікюр вже не в моді: три антитренди 2024, які себе зжили (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 травня 2024, 19:59

Вибираючи застарілий дизайн, ви псуєте загальне враження від свого образу

Одна з перших деталей, на яку звертають увагу представники сильної статі, помічаючи жінку, — її нігті. Тому догляд за ними має важливе значення. Щоб бути стильною цього року, важливо знати, які види манікюру краще не робити у салонах краси.

Наголосимо, що вони вважаються основним антитрендом сезонів цього року. Ми визначили три види нейл-арту, які точно не варто повторювати 2024-го.

Французький манікюр

Манікюр, який вважається вічною класикою, став одним із головних антитрендів. Це стосується дизайнів з білими та рожевими відтінками. Їх можна замінити "френчем навпаки", де смужка малюється з протилежного боку нігтя. Також варто звернути увагу на різноманітність кольорів, які використовуються у такому манікюрі.

https://www.instagram.com/

Покриття з 3D-ефектом

Цей вид манікюру не тільки застарілий, але й малопрактичний, тому що легко зачіпляється за предмети та може викликати дискомфорт. Тому краще звернути увагу на простіші варіанти манікюру.

https://www.instagram.com/

Перебір із прикрасами

Вибирайте мінімалізм. Використання безлічі різноманітних прикрас, таких як квіточки, блискітки та інше, вважається застарілим. У 2024 році актуальним буде нанесення однотонного лаку та прикрашання нігтів мінімальною кількістю декору.

https://www.instagram.com/

Раніше ми писали про молочно-білий манікюр. Цей ніжний тренд має різноманітні стильні варіації.