Не на цьому тижні: у Раді розповіли, коли розглянуть новий законопроєкт про мобілізацію

Читать на русском
Автор
4145
Верховна Рада України
Верховна Рада України. Фото Telegram

До документа продовжують надходити правки

До нового законопроєкту про мобілізацію продовжують надходити правки. Їхня кількість може сягнути понад 1500.

Про це у своєму Telegram повідомив народний депутат Ярослав Железняк. Він зазначив, що правки будуть прийматись до 23:59 середи, 21 лютого.

Железняк півідомив, що тільки він підготував більше сотні правок. Водночас нардеп підкреслив, що він і досі їх всі ще не подав.

"Тому поки точно можу сказати лише дві речі: що правок буде більше ніж 1500. Скільки дізнаємося 22-го лютого. Що на цей пленарний тиждень їх навіть звести не встигнуть. Тому голосування у другому буде не раніше 6-8 березня", — підсумував Железняк.

Нагадаємо, народний депутат від партії "Батьківщина", член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Вадим Івченко в інтерв’ю "Телеграфу" повідомив, що новий законопроєкт про мобілізацію планують проголосувати у другому читанні 22-23 лютого.

За його словами, влада буде приймати рішення про розгляд по скороченій процедурі, а це означає, що буде обмежений час на зачитування правок. В регламенті є норми, які обмежують кількість правок, які можна ставити на підтвердження і захищати перед залом Верховної Ради.