З Днем студента! Прикольні картинки, яскраві листівки та найкращі привітання зі святом

Читати російською
Автор

Привітайте студентів яскравою листівкою та теплими словами

У багатьох країнах щороку 17 листопада відзначається Міжнародний день студента. Багато юнаків та дівчат запитують, чому саме 17 листопада День студента. Історія не найвеселіша — саме цього дня в Чехії, окупованій 1939 року гітлерівським режимом, відбулися масові репресії проти студентів. Їх не влаштовувало життя в окупації та вони протестували, за що були заарештовані, вислані чи страчені.

Але сьогодні, у наш час, ми відзначаємо цей день не як жалобну данину пам’яті загиблим, а як свято молодості, присвячене тим, хто прагне знання, зростання та розвитку. Усі розуміють важливість освіти для формування майбутнього суспільства, а також визнають зусилля студентів у їхньому прагненні до знань та розвитку.

Як привітати з Днем студента — у прозі та листівках

Дорогі студенти! Нехай кожен день вашого навчального шляху буде наповнений новими знаннями, натхненням та можливостями для саморозвитку. Щасливого Міжнародного дня студента!

Вітання з Днем студента

Від щирого серця бажаю невтомної енергії в осягненні нового, яскравих вражень від навчання та віри у свої сили. Нехай твоє студентське життя буде наповнене радістю та досягненнями!

З Днем студента!

Міжнародний день студента — чудова нагода відчути гордість за свій шлях і надихнутися для нових звершень. Вітаю тебе з цим важливим та яскравим днем!

З Міжнародним днем студента!

Студентське життя – це час творчості, відкриттів та пошук шляхів у майбутнє. Нехай твої зусилля завжди дають плоди, а кожен крок наближає до твоїх мрій. Зі святом!

Хай іспити самі здаються,

А заліковки від щастя сміються,

Радуйся й живи моментом,

Вітаю з Днем студента!

Вітаю з Днем студента!

З Міжнародним днем студента

Вас дозвольте привітати,

Іспити лиш на відмінно

Я бажаю вам складати!

З днем студента! Нехай твій шлях буде захопливим і сповненим цікавих відкриттів. І не забувай радіти кожному кроку до нових знань та просто кожному дню!

Раніше ми розповідали, які ще свята відзначаються в Україні цього місяця. Дізнайтеся, як ми відпочиваємо у листопаді 2023 року та звантажте календар свят на замітку.