Ми допоможемо гарно та приємно привітати з Днем народження

Автор
9635
Ми допоможемо гарно та приємно привітати з Днем народження

Красиві привітання у прозі та віршах.

З Днем народження! Листівки та привітання з днем народження своїми словами чи у віршах підкреслюють вашу любов, тож будьте оригінальними! Замість банальних привітань в одне речення пропонуємо ознайомитись з нашою підбіркою віршів та прози, де ви точно знайдете щось потрібне саме для вас.

Короткі смс, вірші та проза, жартівливі та серйозні – всі ці привітання з днем народженням ви знайдете у матеріалі! День народження люблять усі – і діти, і дорослі, тож побажання мають підходити кожній людині. В колі друзів ви можете дозволити собі більш жартівливу форму, а от у привітаннях для колег – варто бути стриманішим.

Привітання з днем народження у прозі

З Днем народження! Бажаю міцного здоров'я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло й затишок завжди панують у Твоєму домі, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання здійснюються тільки-но Ти про це подумаєш.

***

Наше життя як велика ріка. Бажаю твоєму човну легко проходити пороги труднощів, не втратити керування у водоверті кохання й обов’язково допливти до водоспаду щастя. Сьогодні твої очі світяться, на губах прекрасна усмішка, а повітря наповнене любов’ю близьких. Хай так буде завжди, а не лише в День народження.

***

З Днем народження! Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ти, – вдвічі приємніше. Я щиро бажаю, щоб у Тебе завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості... Але головне, щоб у потрібну хвилину в Тебе завжди було те, що Тобі потрібно.

***

Бажаю, щоб з кожним сходом сонця ще одна задумана Тобою мрія здійснювалася. І нехай нескінченним буде запас бажань, але кожне з них – заповітним.

***

Мудреці давним-давно говорили, що одного разу настане нова ера, в яку світ потихеньку почне змінюватися на краще, і нехай все станеться не в один день, але цей світ обов'язково настане! Знаєш, я вірю їм... Адже Ти саме така людина, що несе в собі добро і любов, і у Твій День народження я бажаю Тобі світлого щастя!

***

Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир у душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблялась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.

Сьогодні у Тебе радісний день – День народження! Поглянь навколо: друзі, квіти, музика, солодощі! Бажаю Тобі, щоб не тільки сьогодні, а й завжди поруч були вірні, люблячі Тебе друзі! Щоб не тільки сьогодні, а й кожного дня Твої очі радували чарівні квіти, а душа була наповнена звуками прекрасної музики! І нехай життя Твоє буде таким солодким, як Твій іменинний торт! Здоров'я Тобі, веселощів, життєвих успіхів і перемог, цікавих зустрічей і добрих друзів! Зі святом!

***

Друже! Вітаю Тебе з цим солодким днем – Днем народження! Нехай Твоє життя буде схожим на конфеті, що майорить і переливається різноманітними барвами. Бажаю завжди мати енергію для нових звершень. Хай вірні друзі завжди будуть поруч: допомагатимуть у скрутну хвилину та радітимуть разом з Тобою від щастя. Будь щасливим!***

Вітаю з Днем народження! Нехай життя буде схожим на казку, сповнену чудес і магії. Хай повниться воно щасливими подіями й моментами, нехай не буде в ньому перешкод і бід, а панує лише мир і добробут. Нехай Твої очі повсякчас палають якскравими іскорками щастя й любові, а над головою завжди світить яскраве сонечко й буде чистим небо.

***

Говорити один одному гарні слова і бажати удачі можна кожен день, але в День народження кожне слово має особливу вагу і звичайно ж, у них є особлива, чарівна сила – вони мають властивість збуватися! Тож нехай збудуться наші побажання для тебе – бути щасливим, успішним у будь-якій справі й любимим найкращими людьми!

***

Вітаю з цим чудовим світлим днем – Днем народження! Бажаю, щоб життя було по вінця наповнене щастям і любов'ю. Нехай щодень здійснюються найзаповітніші мрії, а душу завжди зігріває радість від яскравих моментів і позитивних вражень.

Привітання з днем народження у віршах українською мовою

Я з днем народження вітаю

Та дуже щиро бажаю

Здоров’я, щастя і везіння,

Натхнення, миру і терпіння.

Кохання, спокою, надії,

Щоби збулися Ваші мрії,

А ще достатку і тепла,

Благополуччя і добра.

***

Хай не спішать літа на Ваш поріг,

Хай повсякчас здоров’я прибуває,

У цей святковий день я від душі

Всього найкращого бажаю.

У кожній справі хай щастить,

Вік щедрий, як калинове суцвіття,

У злагоді прожить.

Бажаю від сонця – золота, від людей – добра,

Від друзів – вірності, від рідних – любові і ніжності.

Хай сонце дарує Вам ласку й тепло,

А ніжна усмішка осяє чоло.

Хай горе обходить завжди стороною,

А щастя приходить і ллється рікою.

Хай доля дарує літа і літа,

А в серці завжди хай живе доброта.

***

Прийміть від душі наші щирі вітання,

Хай збудуться всі Ваші плани й бажання!

Життя хай дарує чудові презенти,

Яскраві емоції, щастя моменти.

Щоб лихо до хати дорогу не знало,

А доля Вам радість завжди дарувала!

***

У тебе сьогодні день народження,

Тільки я не подарую квітів,

Не складатиму привітань

З побитих і безбарвних слів.

Але візьму я в оберемок зорі,

Зберу перли світанків,

Зачерпну смарагдів моря

І тобі подарую все це.

Я з веселок сплету тобі свято

І оркестр замовлю солов’їний,

У долі попрошу тобі щастя

І любові нескінченної!

Дарія Квіткова та Нікіта Добринін зізналися, що не бажають пишного весілля

***

Сьогодні день для тебе особливий –

Твій день народження, чудовий і ясний!

Нехай він буде радісний, щасливий,

Як дощик теплий, літній і рясний!

Бажаю море щастя, море квітів

І здійснення всіх заповітних мрій.

Бажаю миру в домі, миру в світі

І миру завжди у душі твоїй!

Якщо ви перебуваєте в пошуках подарунку з приводу свята, рекомендуємо звернути увагу на книжні новинки художньої літератури.