Привітання з 8 березня начальниці

Автор
10663
Привітання з 8 березня начальниці

Сьогодні 8 березня - це свято весни і уваги до жінки.

Весна - період пробудження

Всього живого на землі.

Бажаємо Вам Тепла весняного,

Комфорту особистого в душі!

Робота нехай приносить радість.

І обожнює Вас колектив.

Нехай завжди на все вистачає

Терпіння, бадьорості і сил!

Любові, всіх благ і натхнення

Щоб принесла з собою весна,

Щоб подарувала Вам везіння

І всі тривоги забрала!

Дорога начальниця, від всього колективу ми хочемо Вас привітати з Жіночим днем! Ми дуже пишаємося, що в такій тендітній жінці, як Ви, поєднуються кращі якості керівника, просто хорошої людини і друга. Бажаємо, щоб нелегкі трудові будні не затьмарювали Ваше життя, щоб робота приносила лише стабільний дохід і благополуччя. Бажаємо, щоб колектив ставав ще більш згуртованою, а Ваш командирський голос підвищувався тільки від радісних новин. Зі святом!

Вітаємо нашого чарівного боса з 8 Березня! Оскільки Ви чуйний керівник і прекрасна жінка в одній особі, бажаємо Вам так само вміло поєднувати стійкість і силу характеру з м’якістю і ніжністю. Нехай весняний вітер внесе у Ваше життя нові враження та яскраві емоції!

Дорога леді-бос! Кращого керівника нам не знайти, тому ми поспішаємо додати Вам радості в день восьмого березня! Так нехай же настала весна обдарує Вас не тільки запаморочливим успіхом в роботі, але ще й морем ніжних слів і незабутньою красою квітів! Хай роки летять повз Вас непомітно, а в серці завжди живе радість і любов! Продовжуйте підкорювати нас своїм шармом, яскравістю, блиском і гостротою розуму! Ви найкраща!

Шановна (ім’я, по батькові начальника)! У цей чудовий день свята жіночності та краси дозвольте висловити Вам побажання від підлеглих і колег! За роки вашого керівництва Ви стали для нас більше, ніж просто начальницею, Ви наш наставник, наш Будда в світі бізнесу! Ми не втомимося захоплюватися вашому майстерністю, гострим розумом і кмітливістю! Вашому вмінню блискавично приймати правильні рішення в складних ситуаціях позаздрить будь-який інший керівник! Спасибі Вам за те, що Ви завжди ставитеся до підлеглих з повагою і розумінням, це дорогого коштує! Обіцяємо радувати Вас хорошими результатами і не нервувати через дрібниці!

Шановні колеги жіночої статі! Бувайте здорові, бувайте багаті! Мужчини несуть вам і квіти, й серця – Не тільки у свято – щодня, без кінця. Вам щиро бажаєм здоров`я міцного, Надії на краще й підтримки від Бога. Хай успіхи вас у житті не минають І усмішки в ваших очах розквітають!