Привітання до 8-го березня для милих дам

Автор
3472
Привітання до 8-го березня для милих дам

Ми спеціально до цього свята зібрали для вас оригінальні вірші та картинки. Тому не сумнівайтеся, що дівчата, яких ви привітаєте, будуть приємно здивовані!

У Міжнародний жіночий день всі дівчата у вашому оточенні чекають привітань не тільки від улюблених і знайомих чоловіків, але і від мам, сестер, подруг та інших представниць прекрасної статі.

***

Бути ніжною та граційною, як кішка, невтомною, як безсмертний поні, тихою, як мишка. Їсти, як пташка, кружляти довкола, щоб все устигати, метеликом! Усе це, звичайно, добре, але час згадати, що жінка - людина! Тож її треба, любити, берегти та цінувати! Чого й бажаю!

***

Нехай у цей день усі турботи будуть пов'язані тільки з тим, як добре виглядати та весело проводити час. А найголовніше - нехай таким буде кожен день! Щастя, радості, любові та чоловічої уваги! З 8 Березня!

Привітання з 8 березня: вірші, проза та картинки

Бажаю провести цей день подалі від плити та інших нескінченних домашніх турбот. Ближче до того, що гріє душу та тіло. В ідеалі - до моря, але, якщо не звичайно, то хоча б моря любові, ніжності та ласки!

***

У міжнародний жіночий день варто займатися міжнародними жіночими справами: робити останні штрихи до і так ідеальної зовнішності, керувати чоловіками та пліткувати з подружками по телефону, а краще і веселіше - в ресторани. Чого й бажаю!

Привітання з 8 березня: смс,картинки, вірші для матусь і бабусь

***

Бажаю в цей день поруч мати справжнього Вакулу, який і черевички принесе, як у царівни, і розважатися не заважатиме, ще й любитиме так, що готовим буде душу дідькові продати! Кохання, весняного настрою, нев'янучої краси та незгасаючого оптимізму!

***

Нехай весняне сонечко висушить усі слізки, весняний вітер - віднесе подалі тривоги, а от щастя пробивається в серце запашними першоцвітами та наповнює душу радісним щебетом птахів. Добра, радості та усіляких гараздів!

Привітання з 8 березня: жартівливі та прикольні привітання у віршах та прозі