У ресторані Чорногорії відкривають українську та кримськотатарську кухню
- Автор
- Дата публікації
- Автор
![У ресторані Чорногорії відкривають українську та кримськотатарську кухню](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/83/20d96d3d-7b77b407e01a362f780a0f9f9860f83d.jpg?v=0114_1)
В ресторані Подгориці відкривається українська та кримськотататрська кухня.
Найсмачніші традиційні страви української кухні можна буде скуштувати з 1 лютого у ресторані «Цетіньє» у Подгориці.
Про це повідомляється на стоірнці Посольства України в Чорногорії у Facebook.
«За підтримки Посольства в ресторані «Цетіньє» у м.Подгориці з 1 лютого відкривається українська і кримськотатарська кухня!», - йдеться у дописі.
Урочисте відкриття відбудеться 1 лютого з 14:00 до 16:00 у приміщенні ресторану. Український борщ буде компліментом для всіх гостей.
«Наша кухня є надзвичайно смачною та відомою по всьому світі, тож розказуйте та запрошуйте своїх чорногорських друзів на наші страви, та давайте популяризувати нашу культуру разом», - запросили в Посольстві.
Львівщина хоче оновити свій путівник та створити гастровлогУ дописі розміщено кілька фотографій меню, в якому, зокрема, пропонуються такі страви: вареники, деруни, голубці, сирники, бендерики, узвар, чебуреки, янтики, айран тощо.
Місцезнаходження ресторану можна знайти тут.