Смачна сирна запіканка: як приготувати десерт з яблуками

Читать на русском
Автор
680
Сирна запіканка
Сирна запіканка

Запіканка з сиру — це завжди смачно, корисно і ситно!

Помиляється той, хто думає, що все корисне не може бути смачним. Цей десерт тому доказ.

"Телеграф" ділиться простим рецептом сирної запіканки з яблуками, який можна подавати зі сметаною, натуральним йогуртом, рідким медом, згущеним молоком, варенням або розтопленим шоколадом.

Інгредієнти:

  • 500г сиру
  • 4 великих яйця
  • 100г цукру або меду
  • 60г борошна
  • 60г манної крупи
  • 1 ч.л. розпушувача
  • щіпка меленої кориці
  • 300г яблук
  • вершкове масло — для змащування форми

Як приготувати:

  1. Яблука помити, очистити від шкірки і насіння. Нарізати кубиками або тонкими скибочками.
  2. Духовку розігріти до 200 С.
  3. У великій мисці збити міксером яйця, цукор, манну крупу, борошно, розпушувач, сир і корицю. В кінці додати яблука і розмішати ложкою.
  4. Форму для випічки змастити маслом і викласти в неї тісто. Розрівняти поверхню лопаткою.
  5. Зменшити нагрів до 180 С і поставити форму в духовку. Готувати близько 40 хвилин або до золотистого кольору. Перед подачею охолодити.