Яблучно-морквяні сирники, від яких усі будуть в захваті: рецепт

Читать на русском
Автор
1930
Приготувати такі фруктові сирники дуже легко
Приготувати такі фруктові сирники дуже легко. Фото pexels.com

Корисні інгредієнти для здорового харчування

Досить часто більшість господарок ламають голову над питанням, що ж такого цікавого приготувати на сніданок. І тут на допомогу приходять давно відомі рецепти. Такі, наприклад, як рецепти смачних смачних сирників.

Для приготування знадобляться найпростіші продукти: яблуко та морква, пишуть "Файні рецепти".

Яблучно-морквяні сирники: рецепт

Інгредієнти:

  • 250 г сиру
  • 4 ст. л. манки
  • 2 білка
  • 2 яблука
  • 1 морква
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 щіпка кориці

Приготування:

  1. Почистіть моркву та яблука.
  2. Моркву та яблука натріть на тертці та перемішайте.
  3. Додайте сир і суху манку, і перемішайте. Додайте корицю та цукор, перемішайте.
  4. Яєчні білки збийте в піну і додайте в сирну масу. Додайте піну в 2-3 заходи.
  5. Застеліть лист пергаментним папером. Сформуйте із сирної маси сирники. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.
  6. Спечені сирники полийте за смаком ніжною сметаною. Смачного!

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати смачні сирники у духовці із мінімальною кількістю інгредієнтів.