Як приготувати найніжніші сирники без борошна: простий рецепт

Читать на русском
Автор
765
Без борошна сирники виходять дуже смачними
Без борошна сирники виходять дуже смачними. Фото 1000.menu

Сирники без борошна готувати дуже легко та швидко

Багато господарок замислюються над тим, чим побалувати своїх домочадців холодними осінніми вечорами. Зараз в Україні сезон гарбуза та чудовою стравою можуть бути гарбузові оладки, рецептом яких нещодавно ділився "Телеграф", а можна приготувати найніжніші легкі сирники без цукру.

Простим та оригінальним рецептом сирників у своєму YouTube-каналі поділилася кулінарний блогер Ольга Матвій.

Інгредієнти:

  • Сир – 900 гр;
  • Цукор — 4-6 ложок;
  • Яйця – 1 шт.;
  • Ваніль за смаком;
  • Манка — 75 гр.

Приготування:

  1. Беремо сухий, жирний сир і перекладаємо у зручну миску. Розминаємо вилкою.
  2. Додаємо яйце, ваніль, цукор та манку. Все ретельно перемішуємо.
  3. Залишаємо на 15-20 хвилин, щоб манка набрякла.
  4. Ділимо сирну масу на частини та формуємо кілька ковбасок, які розрізаємо на шматочки 3-4 см.
  5. Бочечки, що вийшли, обдаємо трохи борошном і вирівнюємо форму площиною ножа.
  6. Відправляємо хвилин на 15 у морозильну камеру.
  7. Трохи підмерзлі сирники викладаємо на розігріту сковорідку і обсмажуємо на олії на повільному вогні до рум’яної скоринки.

Подаючи на стіл такі сирники, можна трохи посипати цукровою пудрою і прикрасити фруктами або ягодами.

Відеорецепт:

Рецепт сирників від Ольги Матвій

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати яблучно-морквяні сирники.