Як перетворити простий салат з капусти на дивовижний делікатес: незвичайний рецепт

Читать на русском
Автор
8096
Салат із капусти заграє новими фарбами
Салат із капусти заграє новими фарбами. Фото lafoy.ru

Цей салат виходить дуже смачним та дієтичним

Навесні нам так хочеться отримати більше вітамінів і порадувати себе салатами зі свіжих овочів. Салат із свіжої капусти – практично обов’язкова страва на столі кожного українця. Але що робити, якщо класичний салат уже набрид? Рекомендуємо додати до страви лише один незвичайний інгредієнт, завдяки якому воно заграє новими фарбами.

Салат з молодої капусти та сиру: рецепт

Складові:

  • капуста свіжа — 300 гр.;
  • сир адигейський — 100 гр.;
  • огірок свіжий (середній) – 1 прим.;
  • перець болгарський солодкий – 1 прим.;
  • ікра тріски — 200 гр.;
  • сік лимонний свіжий 1 ст. л.;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Очищену і вимиту капусту потрібно нашаткувати і скласти в глибоку миску, пишуть Белновини.
  2. Додайте сіль (але врахуйте, що ікра теж може бути солоною, тому не старайтеся), розімніть овоч, а потім злийте зайвий сік.
  3. Огірок натріть на велику тертку або наріжте соломкою. Після того, як з нього підуть надлишки соку, змішайте його з капустою.
  4. Далі нарізаємо середніми кубиками болгарський перець, адигейський сир, дрібно ріжемо зелень і змішуємо всі інгредієнти.
  5. На фінальному етапі додаємо тріскову ікру, після чого приправляємо все соком лимона та перемішуємо салат.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно вибрати м’ясо для шашлику.