Рецепт курячих крилець, як з KFC: приготувати вдома дешевше та смачніше

Читать на русском
Автор
9067
Хрусткі крильця нікого не залишать байдужим
Хрусткі крильця нікого не залишать байдужим. Фото inoeda.com

Крильця виходять такими неймовірними на смак, що просто неможливо зупинитися

Курячі крильця, запечені в кисло-солодкому соусі просто не можуть вийти несмачними. А найкраще в них те, що їх легко можна приготувати вдома такими ж на смак, як у ресторанах швидкого харчування. Погодьтеся, що вони особливо смачні.

"Телеграф" публікує вам рецепт неймовірних крилець в кисло-солодкому соусі, як з KFC.

Інгредієнти:

  • крила курячі — 2 кг;
  • рослинна олія — 0,5 літра;
  • яйця — 3 шт.;
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • кукурудзяний крохмаль — 100 г;
  • згущене молоко — 80 г;
  • майонез — 100 г;
  • арахісова паста — 20 г;
  • спеції — 5 г;
  • яблучний оцет — 20 г;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Курку очистіть від хрящиків та інших зайвих частин. Потім крила слід помістити на 20 хвилин у маринад зі згущеного молока, майонезу, оцту, пасти та спецій, пише inoeda.com.
  2. В окремій мисці збийте три яйця. В іншу тарілку слід насипати крохмаль, щоб крила під час приготування не підгоряли. У третій мисці потрібно підготувати панірувальні сухарі.
  3. Крильця бажано спочатку обмокнути в крохмалі, потім в яйці, а в останню чергу в панірувальних сухарях.
  4. Готувати крила треба у сотейнику. У нього треба налити олію для фритюру, яку слід довести до 200 градусів. Після цього можна обсмажувати крильця.
  5. Смажити їх потрібно приблизно 5-7 хвилин. Як тільки з’явиться золотиста скоринка, перекладіть курку на паперову серветку, щоб позбавитися надлишків олії. Смачного!

Раніше суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати рататуй із однойменного мультфільму.