Чим замінити дефіцитну сіль у консервації: Клопотенко назвав альтернативи

Читать на русском
Автор
5274
Чим замінити сіль Новина оновлена 27 травня 2022, 06:39
Чим замінити сіль

Кулінар дав декілька дієвих порад щодо заміни солі

Через зупинку підприємства "Артемсіль" сіль може стати дефіцитною для всіх українців. Саме зараз більшість господинь почали замислюватись, чим можна буде замінити важливу харчову добавку при консервуванні овочів.

Український шеф-кухар Євген Клопотенко в ефірі "Сніданку з 1+1" розповів, чим можна замінити цю спецію.

Перевірені новини про війну і не тільки – шукайте у нашому Telegram

Кулінар пояснив, що сіль — це такий самий консервант, як цукор чи оцет. Тому в цьому питанні не варто турбуватися — можна буде консервувати овочі без солі — із цукром та оцтом.

У свою чергу Клопотенко радить переглянути свій раціон та споживати менше солі.

"З погляду здоров’я нам точно не треба шукати якусь закордонну сіль, а потрібно просто її менше використовувати. Найпростіше рішення — це привчити свій організм до споживання меншої кількості солі", — каже шеф-кухар.

Раніше Євген Клопотенко розповів, що приготувати із продуктів, які потрапляють до українців із гуманітарки.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.