Відмінне доповнення до вечері: рецепт смаженої картоплі всього за 1 хвилину

Читать на русском
Автор
9352
Відмінний варіант і як вечеря, і як закуска
Відмінний варіант і як вечеря, і як закуска

Цей спосіб приготування картоплі називають "азіатським".

Увечері, коли приходиш додому після роботи, готування вечері — це не те, чим хочеться займатися. У сучасному світі, звичайно, існує і доставка, та й у багатьох магазинах можна одразу купити готову продукцію, проте тоді всі гроші будуть йти лише на їжу. У нас для вас хороша новина – приготувати вечерю за одну хвилину цілком реально, головне – знати рецепти таких страв.

Однією з таких страв є смажена картопля "по-азіатськи". Така картопля стане відмінним доповненням до вечері, або навіть повноцінною вечерею, а також її можна готувати як закуску. Готується ця страва максимально швидко.

Смажена картопля "по-азіатськи": рецепт

Складові:

  • Картопля
  • Часник
  • Сіль перець
  • Копчена паприка
  • Суха аджика
  • Перець чилі
  • Кукурудзяний крохмаль
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

  1. Начистіть потрібну вам кількість картоплі, і натріть її на тертці для корейської моркви.
  2. Натерту картоплю просушіть за допомогою паперових рушників, а потім посипте копченою паприкою, сухою аджикою та кукурудзяним крохмалем. Все це ретельно перемішайте.
  3. Обсмажуйте картоплю у фритюрі не довше 30-40 секунд.
  4. Часник і перець чилі подрібніть, додайте до них пару ложок розпеченої олії і полийте цією сумішшю готову картоплю. Перед подачею можна оббризкати блюдо соєвим соусом.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати пиріжки, які не черствітимуть.