Рецепт ароматного джему із полуниці: так смачно, що до зими може не залишитись

Читать на русском
Автор
2755
Джем із полуниці на зиму
Джем із полуниці на зиму

Джем виходить дуже густий та насичений

Такі ласощі, як полуничний джем — дуже смачні та універсальні, щось середнє між варенням та мармеладом.

Десерт можна мазати на млинці та печиво або просто їсти ложкою та насолоджуватися. Також воно підходить для прошарку будь-якої випічки. Джем виходить дуже густий, насичений та ароматний, пишуть у кулінарному блозі в Інстаграмі.

Як приготувати джем з полуниці

Інгредієнти:

  • полуниця 1 літрова банка (близько 700 г)
  • цукор 1 літрова банка (близько 1 кг)

Приготування:

  1. Полуницю миємо, чистимо, викладаємо в миску і перебиваємо блендером.
  2. Варимо у три заходи. Вперше 15-20 хв. Залишаємо на 6-8 годин.
  3. Знову проварюємо 15-20 хв і знову залишаємо.
  4. На третій раз висипаємо цукор, проварюємо знову 15-20 хв і закочуємо.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати полуничний пиріг.