Як приготувати неймовірно пишний бісквіт, який завжди виходить (відео)

Читать на русском
Автор
16541
Пишний бісквіт – основа для ідеального торта
Пишний бісквіт – основа для ідеального торта. Фото menunedeli.ru

Смачнющий бісквіт дуже легко зробити в мультиварці

Пишний та високий бісквіт – гордість будь-якої господині. Приготувати його дуже просто, якщо знати перевірений рецепт. Причому випікати тісто можна не в духовці, адже в спеку зовсім не хочеться включати духовку. Ідеальною альтернативою стане мультиварка. У ній можна готувати будь-що, зокрема випічку.

Як передає "Телеграф", рецептом ідеального бісквіту ділиться фудблогерка Лілія Цвіт на своєму Youtube-каналі. За її словами, цей бісквіт завжди вдається високим і пишним. Кулінар радить готувати його влітку, щоб не включати духовку в спеку. Крім того, дітям дуже подобаються ягоди, їх можна використовувати для декору торта.

Складові:

  • яйця – 5 шт.
  • сіль — щіпка
  • цукор – 180 г
  • ванільний цукор — 1 п.
  • борошно — 140 г
  • розпушувач – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Білки збити із сіллю до створення піни. Додавати по ложці цукор, продовжуючи збивати до формування густої та пишної маси. Поступово добавляти жовтки. В кінці додати борошно і розпушувач й акуратно перемішати.
  2. Викласти бісквітне тісто у чашу мультиварки. Дно чаші мультиварки попередньо потрібно застелити пергаментом, а стіни змастити маслом.
  3. Випікати на режимі випікання 1 годину 20 хвилин. Вийняти гарячий бісквіт, перевернувши на тарілку, охолодити.
  4. Для декору можна використовувати цукрову пудру та будь-які літні ягоди.

Раніше "Телеграф" розповів, як приготувати шикарний літній десерт за 10 хвилин і що додати в пиріжки, щоб вони не черствіли.