Що додають у фарш господині, у яких незмінно виходять соковиті котлети

Читать на русском
Автор
1443
Як приготувати соковиті котлети
Як приготувати соковиті котлети. Фото freepik.com

Якщо слідувати класичному рецепту, то котлети не завжди виходять соковитими

Багато господинь знає, що не варто додавати в котлети деякі звичні нам продукти. Наприклад, такі інгредієнти як молоко та яйця роблять страву більш жорсткою. Однак є такі продукти, які навпаки, додають котлетам соковитості, через що вони виходять ще смачнішими.

Щоб надати фаршу потрібну консистенцію та покращити якість страви, необхідно додати у фарш або соду, або вершкове масло. Про це пише belnovosti.

Що додати у фарш, щоб котлети вийшли соковитими

Сода

Всього одна щіпка соди не тільки здатна зробити фарш соковитішим, але й усунути будь-які неприємні відтінки смаку.

Вершкове масло

Воно покращує смак та консистенцію м’ясних котлет. Просто заморозьте невеликий шматочок вершкового масла, подрібніть на тертці і додайте до складу фаршу. Завдяки цьому інгредієнт рівномірно розподілиться, що зробить котлети неймовірно соковитими та смачними.

Раніше "Телеграф" розповідав, навіщо у фарш для котлет потрібно додавати цукор.