Як приготувати м’ясо, щоб воно було м’яким та ніжним: секрети досвідчених домогосподарок

Читать на русском
Автор
14771
М’ясні страви вийдуть неймовірно м’якими
М’ясні страви вийдуть неймовірно м’якими

Спосіб підходить для різних видів м’яса.

Часто так трапляється, що після розморожування, про експрес-варіант якого ми вже писали раніше, м’ясо залишається дуже твердим і жорстким, через що приготувати з нього смачну страву стає більш проблематичною. Проте досвідчені домогосподарки знають, як розв'язати цю проблему.

Якщо після розморожування ви зіткнулися з такою проблемою, то вам необхідно замочити м’ясо в "чарівній" рідині, яка і розм’якшить сировину, пише belnovosti. Зазначимо, що з проблем доступом до такої рідини немає.

У чому замочити тверде м’ясо, щоб зробити його м’яким

Весь секрет полягає у розсолі. Ця рідина може розм’якшити навіть найжорсткіше м’ясо. Зазначимо, що найкраще використовувати капустяний розсіл. Все, що потрібно зробити, це залишити м’ясо трохи "полежати" у такому солоному розчині.

Після цього з м’яса можна сміливо готувати. А страва, будь вона смаженою або вареною, відрізнятиметься прекрасною консистенцією і добре жуватиметься.

Раніше Телеграф писав, як ще можна швидко розморозити м’ясо за допомогою оцту. Оцет допоможе зробити перехід води з твердого стану в рідкий набагато швидше і ніяк не вплине на смак м’яса.