Солодка заготівля на зиму – пальчики оближеш: рецепт сливи у шоколаді
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3490
На виході отримуємо вишуканий десерт, який смакуємо в холодну пору
Смак цього чудового сливового варення із шоколадом просто дивовижний. Це неповторне поєднання, від якого ваші рідні будуть у захваті.
Рецептом десерту поділилися у кулінарному блозі zakatki_na_zimy в Інстаграмі. Готується воно не складніше, ніж звичайне варення.
Як заготовити сливу в шоколаді на зиму
Інгредієнти:
- слива без кісточок 1 кг
- шоколад чорний 75% 100 г
- цукор 750 г
Приготування:
- Сливу засипаємо цукром і залишаємо на добу, щоби пустила сік.
- Додаємо шоколад (можна і додати горішків) і варимо на повільному вогні хвилин 40, акуратно помішуючи.
- Розливаємо по чистих сухих банках.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати яблучно-кавуновий джем. Такі ласощі на зиму — дуже смачні й універсальні.