Страва, яка ніколи не набридне: найпростіший рецепт салату з 4-х інгредієнтів

Читать на русском
Автор
53401
Рецепт салату з крабових паличок та моркви по-корейськи
Рецепт салату з крабових паличок та моркви по-корейськи

Цей салат завжди виручить вас, коли раптово наскочили гості.

Коли на готування зовсім небагато часу, на виручку домогосподаркам приходять швидкі та нескладні експрес-рецепти. Сьогодні ми хочемо поділитися одним із них. Приголомшливий салат з крабових паличок і моркви корейською здивує вас своїм смаком.

Як повідомляє prostoway, незвичайне поєднання корейської моркви, крабових паличок, сиру та яєць вражає смаком. Щобільше, у салату також яскравий зовнішній вигляд.

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 1 упаковка
  • Яйця – 4 шт.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Плавлений сирок (типу "Дружба") – 1 шт.
  • Майонез чи сметана – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Крабове м’ясо або крабові палички дрібно наріжте та відправте в глибоку миску.
  2. Чотири яйця відваріть у круту, остудіть і дрібно наріжте.
  3. Плавлений сирок покладіть у морозильну камеру на 20 хвилин, щоб він трохи застиг, щоб його було простіше натерти на тертці.
  4. Також в миску додайте моркву корейською.
  5. Перемажте сметаною або майонезом та ретельно перемішайте.

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати хрустку картоплю фрі. Приготування страви не триватиме багато часу.