Незвичайна страва до Хелловіну: смачні ньоккі у вигляді гарбузів підкорять усіх (відео)

Читать на русском
Автор
1055
Яскрава святкова закуска. Скріншот
Яскрава святкова закуска. Скріншот. Фото скриншот Youtube

Час почати планувати меню до хелловінської вечірки

Свято Хелловін (Halloween) останніми роками яскраво відзначають у багатьох країнах, і Україна не є винятком. Фіксована дата Хелловіна — у ніч із 31 жовтня на 1 листопада. Багато хто вже замислюється над вбраннями та "страшним" манікюром, а також планує меню на святкову вечірку.

Відмінна страва на Хелловін — гарбузові ньоккі. Рецептом поділився кулінарний ютуб-канал "Інді сінді". Ці маленькі гарбузи не тільки дуже гарні, а й дуже смачні. Всі любителі гарбуза будуть у захваті, а ще цю страву можна їсти веганам. Така закуска здивує гостей на хелловінській вечірці.

Рецепт страви на Хелловін

Складові:

  • Запечений гарбуз – 100 г
  • Картопля варена — 100 г (краще варити в шкірці, так картопля зберігає більше крохмалю)
  • Борошно – 100 г
  • Сіль — 0,5-1 ч. л.
  • Часник – 3 зуб.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте в ємності запечений гарбуз і варену картоплю, сформувавши пюреподібну масу. Посоліть, всипте борошно.
  2. Тісто буде липким, тому коли працюєте з ним, робіть це на поверхні, присипаною мукою. В тісто додавати більше борошна не потрібно! Можна зробити більше і заморозити, це дуже класний напівфабрикат, щоб мати під рукою.
  3. Розкачати тісто і розділити на дві частини. Потім знову розкотіть і кожну половину поділіть на 16 шматків. Сформуйте кулі, а потім за допомогою ножа надайте форму гарбуза, як відео.
  4. Варіть, доки ньокки не спливуть.
  5. Обсмажте із часником на сковороді, не перевертаючи.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом смачних намазок на хліб, які готуються на лічені хвилини. А також ми писали, як приготувати дивовижні батончики "Баунті" з трьох інгредієнтів.