Дуже проста і ефектна закуска на Хелловін із яєць: виглядають огидно, але на смак чудові

Читать на русском
Автор
Хелловінський стіл — простір для фантазії
Хелловінський стіл — простір для фантазії. Фото hellofresh.com

Такі яйця з "кров’ю" чудово впишуться у святкове меню на Хелловін

Ще є трохи часу підготуватися до святкування Хелловіна, який відзначають у всьому світі в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Найважливіша частина будь-якої вечірки на честь цього свята, звичайно, страви. Вони мають виглядати огидно, тому до презентації потрібно підходити креативно.

Пропонуємо вам рецепт незвичайної закуски на Хелловін, дуже простий у приготуванні. Такі яйця з начинкою а-ля кров’ю і нутрощами можуть здатися неїстівними, але насправді приємно здивують смаком.

Складові:

  • 12 яєць
  • червоний, помаранчевий, зелений або чорний харчовий барвник або їхня суміш
  • 1-4 столові ложки оцту
  • 3 столові ложки майонезу
  • 1 маленький червоний перець, дрібно нарізаний
  • кілька гілочок естрагону, дрібно нарізаних (за бажанням)
  • паприка для посипання

Спосіб приготування:

  1. Покладіть яйця в каструлю і додайте достатньо води, щоб покрити їх на 2 см. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, вимкніть вогонь і залиште на 12 хвилин. Злити, повністю остудити в холодній воді, потім знову злити.
  2. Покладіть різні харчові барвники в окремі миски або контейнери, призначені для яєць, використовуючи 1 чайну ложку харчового барвника на миску, 700 мл води і 1 столову ложку оцту. Акуратно постукайте по яйцю ложкою або ножем, щоб розбити шкаралупу, не видаляючи її. Розкладіть яйця, що тріснули, по мисках з харчовими барвниками, зануріть їх в рідину і залиште просочитися мінімум на 3 години, а краще на ніч. Якщо ви не можете занурити їх повністю, перевертайте яйця щогодини, щоб вони фарбувалися рівномірно.
  3. Злийте воду, промийте та очистіть яйця, потім розріжте їх навпіл і викладіть жовтки в миску. Змішайте майонез із нарізаним перцем та естрагоном. Викладіть жовткову суміш назад у білки, потім посипте перцем та паприкою.
Страви на Хелловін яйця з начинкою
Яйця з начинкою на Хелловін

Раніше "Телеграф" ділився іншими рецептами на Хелловін. Ви можете легко приготувати ефектне печиво "Пальці відьми" або зробити незвичайне тістечко "Очі вампіра".