Забудьте про майонез: хитрі секрети приготування оселедця під шубою, які покращать смак страви
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1044
Майонез у "шубу" додавати необов’язково
А ви знали, що популярний салат оселедця під шубою можна приготувати без звичних продуктів? Наприклад без оселедця, про що ми розповідали раніше, а також без майонезу. Варто зазначити, що в обох випадках смак салату залишиться неперевершеним, а може навіть і смачнішим за "класичний" варіант.
Що ж вигадали більш досвідчені кулінари, щоб зробити оселедець під шубою ще апетитнішим, розповідає портал "Смачно+". Ділимося з вами трьома найхитрішими секретами, як смачніше приготувати цей салат.
Оселедець під шубою: секрети приготування
- Перший секрет — використання олії. Перші два шари (оселедець і цибулі) краще просочити кількома ложками рослинної олії замість майонезу. У такому варіанті смак риби буде яскравішим, а цибуля стане ніжнішою і м’якшою.
- Друге — овочі краще відварити не в каструлі, а в мікрохвильовій печі. Упакуйте їх у целофановий пакет і відправте в СВЧ-пічку приблизно на десять хвилин. У такому варіанті овочі не розваряться і збережуть соковитість.
- І третє — цибулю краще заздалегідь замаринувати. Залишіть овоч настоятися буквально на пів години у розчині з води, цукру, оцту та солі.
Раніше "Телеграф" публікував рецепт бурякового салату "цацики" — класику грецької кухні.