Як приготувати найсмачніші чебуреки за 10 хвилин без замісу тіста: найпростіший рецепт
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 45525
Простіше чебуреки ви ще не готували
Іноді так хочеться побалувати себе найсмачнішими чебуреками, але так не хочеться витрачати час на виміс та ліплення тіста. Якщо вам все-таки хочеться приготувати щось смачненьке з фаршу, а класичні котлети набридли, спробуйте цей найпростіший рецепт чебуреків без замісу тіста.
Рецептом поділилася кулінарний блогер Alina FooDee.
Складові:
- Фарш яловичий — 250-300 г
- Кінза – невеликий пучок
- Цибуля – 1 шт.
- Лаваш — 5-6 круглих коржів
- Сир – 100 г
- Вершкове масло – 20 г
- Сіль, чорний мелений перець – за смаком
Спосіб приготування:
1. Дрібно нарізати цибулю та кінзу. Додати до фаршу. Додати сіль та чорний перець за смаком.
2. Змочити лаваш у воді. Викласти фарш одну половину. Посипати сиром.
3. Смажити на сухій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.
4. Змастити вершковим маслом.
Також "Телеграф" ділився дуже легким рецептом маринованої капусти на зиму. А ще ми писали, як без клопоту і смачно закрити перці.