Рецепт печінкового паштету, який смакує навіть з джемом

Читать на русском
Автор
Паштет з печінки кролика - простий рецепт
Паштет з печінки кролика - простий рецепт. Фото instagram.com/moi_mirposudu

Дуже ніжний паштет, який полюблять усі рідні і друзі

Щоб такого намастити на хліб, щоб було смачно? Відмінна ідея — ніжний паштет!

Рецептом страви з печінки кролика поділилась фудблогерка Ірина (moi_mirposudu) в Інстаграмі. Чудово смакують такі печінкові паштети з джемом з журавлини.

Як приготувати паштет з печінки кролика

Морква, цибуля (все на око) обжарюємо на вершковому маслі. Печінку тільки по 2-3 хвилини з кожного боку. Потім усе викладаємо у блендер. Додаємо варені яйце і ще вершкового масла. Солимо і перчимо за смаком. Все дуже просто, а головне — смачно!

Раніше "Телеграф" розповідав, як закрити на зиму домашній кетчуп. У зимовий сезон цей густий, в міру гострий соус доповнить масу страв та здивує приємним смаком.