Курка більше ніколи не пригорить: хитрість, з якою скоринка буде ідеально золотистою

Читать на русском
Автор
5365
Як приготувати смачну курку
Як приготувати смачну курку. Фото pexels.com

Золотиста скоринка на курці – більше не мрія, а реальність

Приготувати смачну курку з ідеально золотистою скоринкою, так щоб страва і не пригоріло, і не було сирим, мріє чи не кожна домогосподарка. І зробити це дуже просто, якщо знати невеликий лайфхак.

Як повідомляє портал "Смачно+", щоб уникнути почорнілої шкірки, і багато соусу, яким можна буде перебити легку гіркоту, вам знадобиться звичайна фольга. Це старий, але перевірений метод.

Як приготувати курку з золотистою скоринкою

Щоб порадувати домочадців рум’яною та соковитою куркою з духовки, потрібно просто прикрити її фольгою, але не щільно, і готувати приблизно 40 хвилин. Після фольгу зніміть, промажте шкірку сметаною і запікайте ще стільки ж.

Будьте впевнені, з таким найпростішим лайфхаком у вас більше нічого не пригорить.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати дуже соковите м’ясо у незвичайному паніруванні. А також ми писали, як зробити чудові курячі крильця і неймовірно смачний соус до них.