Борошно вам не знадобиться: як приготувати поживні вівсяні млинці з яблуками

Читать на русском
Автор
1371
Щоб отримати пухнасті вівсяні млинці, залиште тісто на 10 хвилин за кімнатної температури Новина оновлена 14 січня 2023, 13:09
Щоб отримати пухнасті вівсяні млинці, залиште тісто на 10 хвилин за кімнатної температури. Фото pinterest.com

А ще цей рецепт відмінний, бо в ньому зовсім немає глютену

Вівсяні млинці містять багато клітковини та білків, що робить їх кориснішими та поживнішими. Це чудова ідея для смачного сніданку, до речі, досвідчені господині смажать такі млинці із запасом та заморожують, а потім розігрівають у мікрохвильовій печі або тостері. Вівсяні оладки цілком можуть скласти конкуренцію пишним панкейкам і тонким мереживним млинцям.

Рецепт цього корисного та смачного сніданку ми знайшли на сайті безглютенової їжі.

Складові:

  • Вівсяні пластівці — 1 склянка
  • Молоко — 0,5 склянки
  • Яблука — 2 шт
  • Яйце — 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Цукор — 1 ст.л

Спосіб приготування:

  1. Залийте вівсяні пластівці гарячим молоком і залиште на 10 хвилин.
  2. У набряклі пластівці вбийте 1 яйце, додайте щіпку солі, цукор за смаком.
  3. Вимийте та очистіть яблука, видаліть серцевину.
  4. Натріть яблуко на великій тертці і додайте в масу вівсяну та ретельно перемішайте.
  5. Смажте млинці на сковороді. Подавайте з медом чи варенням.

Якщо ви думаєте, що ще можна приготувати на сніданок, то зверніть увагу на рецепт простий рецепт домашньої граноли, там запропонована чудова ідея корисного перекушування.