Економний рецепт смачного яблучного печива: всього 15 хвилин та мінімум інгредієнтів

Читать на русском
Автор
1041
Смачна та ароматна випічка сподобається поціновувачам яблук
Смачна та ароматна випічка сподобається поціновувачам яблук. Фото www.imperialsugar.com

Яблучне печиво за цим рецептом зможе приготувати навіть кулінар-початківець

Зараз особливо актуальні швидкі рецепти із простим набором продуктів. Тому пропонуємо вам приготувати смаковите печиво з яблук, яке випікається за 15 хвилин, а інгредієнти для нього знайдуться у кожної господині. Раніше ми розповідали, як приготувати просте печиво на кефірі, зберігайте собі в колекцію нескладні та швидкі рецепти.

Про цей смаколик розповіла кулінар Олександра, яка вважає, що смачно їсти потрібно щодня.

Складові:

  • Масло вершкове — 55 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 1 склянка
  • Борошно — 1,5 склянки
  • Сметана – 3 ст. л
  • Розпушувач — 1 ч. л
  • Сіль — 1/4 ч. л
  • Яблуко — 2 шт.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло збийте з цукром і яйцем до утворення легкої маси.
  2. У миску просійте борошно, сіль та розпушувач.
  3. В суміш масла та яєць поступово всипте борошно та додайте сметану. Ретельно перемішайте.
  4. Очистьте яблуко, видаліть серцевину та наріжте кубиками товщиною 0,5 сантиметра.
  5. У тісто всипте яблука та обережно перемішайте дерев’яною ложкою.
  6. На лист, застелений пергаментним папером, викладіть тісто чайною ложечкою.
  7. Випікайте 12-15 хвилин при температурі 200° C.

Як ви бачите, рецепт справді дуже простий. Якщо ви любите корицю – сміливо додавайте її до тіста. Минулого разу ми розповідали, як приготувати незвичайний балканський пиріг із тіста філо зі шпинатом, до речі, рецепт витяжного тіста там теж є.