"Культова страва всіх часів!": Тетяна Литвинова поділилася рецептом корейської моркви
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 538
Литвинова зазначає, що блюдо ідеально підійде і на вечерю, і на бутерброд.
Екссуддя кулінарного проєкту "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова, яка раніше розповіла, як приготувати курчати Табака, поділилася зі своїми підписниками новим рецептом з кухонь народів світу. На цей раз "під прицілом" виявилася страва з Кореї — морква по-корейськи.
Ця страва "прийшла" в Україну завдяки переселенцям з Кореї.
"Культова страва всіх часів! Смачно, корисно і сезонно" — пише Литвинова.
Морква по-корейськи: інгредієнти
- Морква -0,5 кг
- Часник -0,5 головки
Маринад:
- Сіль — 1 ч.л.
- Коріандр — ½ ч.л.
- Вода — 2 ст.л.
- Цукор — 1 ст.л.
- Перець чорний — ½ ч.л.
- Перець гострий — ⅓ ч.л.
- Горіх мускатний — ½ ч.л.
- Паприка — ½ ч.л.
- Часник сушений — ½ ч.л.
- Сік лимона — 4 ст.л.
- Олія — 50 мл
Як приготувати моркву по-корейськи: відеорецепт
Раніше український кулінар Євген Клопотенко розповів, як приготувати незвичайний гарбузовий суп-пюре з зеленим чаєм.