Рецепт напрочуд смачного закусочного пирога з шести інгредієнтів: ідеально підійде на сніданок (відео)

Читать на русском
Автор
28247
Такий сніданок з’їдається миттєво
Такий сніданок з’їдається миттєво. Фото svitreceptiv.com

Начинку до закусочного пирога можна варіювати на ваш смак

Якщо вам набрид омлет на сніданок, хоча і його можна приготувати шикарно, спробуйте варіант іншої страви — закусочний пиріг з листкового тіста. Виходить хрустким та апетитним. Інгредієнти в начинці, включаючи ковбасу й сир, зроблять ваш сніданок ситним і смачним.

Простий рецепт закусочного пирога із шести інгредієнтів опублікував фудблог kelbas_v в Інстаграм. Бонус цієї кулінарної ідеї в тому, що продукти для начинки можна підібрати на ваш смак. Або щоразу вигадувати новий смак.

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 100 мл молока
  • Зелена цибуля
  • 50-70 г шинки/ковбаси
  • 50-70 г твердого сиру
  • 500 г бездріжжового листкового тіста

Спосіб приготування:

  1. Розморожуємо тісто. Увечері покладіть його на верхню полицю холодильника і на ранок матимете тісто в ідеальному стані.
  2. Готуємо начинку. Збиваємо яйця, додаємо молоко, нарізані шинку і зелену цибулю, перемішуємо, виливаємо на розігріту і змащену олією сковороду, даємо 1 хвилину "схопитися" і починаємо перемішувати лопаткою 2-3 хвилини, роблячи таку собі яєчну кашу. Знімаємо сковороду з вогню і даємо масі трохи охолонути.
  3. Збираємо пиріг. Тісто трохи розкочуємо в прямокутник і перекладаємо на лист, застелений змащеною олією пергаментом. На середину викладаємо яєчну суміш, посипаємо її тертим сиром, робимо надрізи на тесті й складаємо кіску (показано на відео). Покладіть обрізки тіста зверху.
  4. Змащуємо пиріг збитим яйцем, присипаємо кунжутом, печемо 20-25 хвилин при 200 градусах. Ставте обов’язково у розігріту духовку.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на сніданок можна подати ліниві вареники. Їхній солодко-вершковий смак вразить будь-кого.