Просто, швидко і витончено: рецепт надзвичайно смачної червоної риби

Читать на русском
Автор
Червона риба в духовці - рецепт
Червона риба в духовці - рецепт. Фото pexels.com

Страва ідеально підійде до будь-якого гарніру

Яка господиня не любить швидкі і прості рецепти? Мабуть, таких немає, або навіть якщо і є, то дуже мало. Швидкі рецепти — це чудовий варіант приготування обіду чи вечері. Мінімум зусиль від вас і максимум користі і задоволення від їжі в результаті.

Кулінарний блогер під ніком kuhari в Інстаграм поділився рецептом червоної риби в духовці, на приготування якої у вас піде всього 30 хвилин. Проста, але разом з тим витончена і корисна страва, яка смакуватиме з будь-яким гарніром.

Червона риба в духовці: рецепт

Інгредієнти:

  • Філе лосося — 450 грам(або сьомги)
  • Масло рослинне — 2 ст. ложки
  • Сіль — 1 ст. ложка
  • Лимон — 0,5 штуки

Спосіб приготування:

  1. Рибку промийте, добре обсушіть і посоліть сіллю.
  2. Вистеліть деко фольгою, рясно змастіть його маслом.
  3. Покладіть філе шкірою вниз, наріжте лимон кружальцями і покладіть на рибу.
  4. Духовку розігрійте до 180 градусів і запікайте рибку хвилин 20.
  5. Перед подачею дайте страві постояти хвилини 2, а потім подавайте цілим шматком або нарізайте порційно.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом універсального сирного соусу, який можна приготувати за 10 хвилин. А також ми розповідали, як смачно запекти картоплю з м’ясом у духовці.