Перед ароматом цих булочок не встоїть ніхто: простий рецепт пишних та смачних синабонів

Читать на русском
Автор
6245
Домашні булочки набагато смачніші за магазинну випічку
Домашні булочки набагато смачніші за магазинну випічку. Фото Freepik

Приготувати популярну американську випічку дуже просто

Жодне печиво з магазину не замінить смак домашньої випічки, чи то бабусині рогалики, чи то вишукані булочки-синнабони. Cinnabon – це популярна мережа пекарень, фірмові булочки якої полюбилися давно за межами США. Приготувати таку випічку можна й у домашніх умовах.

Синнабони виходять смачними та м’якими, а їхній аромат не залишає байдужим нікого. Простий рецепт булочок-синнабонів розповідає victoriavalerievna в Інстаграм.

Рецепт булочок Cinnabon

Інгредієнти:

Тісто:

  • молоко — 250 мл
  • борошно — 600 г
  • яйця — 2 шт.
  • вершкове масло — 60 г
  • дріжджі — 7 г
  • цукор — 100 г
  • ванільний цукор — 1 ч. л.
  • сіль — щіпка

Начинка:

  • коричневий цукор — 130 г
  • кориця — 2-3 ч. л.
  • вершкове масло — 50 г

Крем:

  • вершковий сир — 200 г
  • вершкове масло — 30 г
  • цукрова пудра — 100 г

Спосіб приготування:

  1. У тепле молоко вводимо дріжджі та 1 ч. л. цукру, накриваємо плівкою та залишаємо на 5 хвилин.
  2. Збиваємо яйця з ванільним і звичайним цукром, додаємо сіль і розтоплене вершкове масло, що остигло, перемішуємо до однорідності. Потім туди ж додаємо молоко із дріжджами, перемішуємо.
  3. Просіюємо борошно і замішуємо тісто, накриваємо плівкою, ставимо в тепле місце приблизно на 1,5-2 години.
  4. Поки тісто підходить: змішуємо цукор з корицею та розтоплюємо масло для начинки.
  5. Тісто, що підійшло, тонко розкочуємо в прямокутник і змащуємо маслом, посипаємо цукром з корицею і далі згортаємо в довгий рулет, який потім нарізаємо на шматочки (близько 3,5 см).
  6. Викладаємо у форму трохи на відстані один від одної зрізом до верху булочки, накриваємо рушником і залишаємо в теплі на 30 хвилин. Потім ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин до сухої зубочистки.
  7. Для крему збиваємо вершковий сир, розм’якшене масло та цукрову пудру, змащуємо кремом теплі булочки.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом пишних і дуже ніжних оладок без борошна. А ще ми розповідали, як приготувати ароматні шоколадні трюфелі за бабусиним рецептом.