Знадобиться лише кілька інгредієнтів: рецепт лимонного пирога без випікання

Читать на русском
Автор
Лимонний тарт — рецепт без випікання
Лимонний тарт — рецепт без випікання. Фото gettyimages

Простий та вишуканий десерт, що тане в роті, який порадує ваших гостей

Важко встояти перед смачним пирогом, але не у всіх вистачає терпіння його спекти, а багато хто просто "не товаришує" з духовкою, тому і не готує в ній нічого. У такому разі на допомогу приходять рецепти без випічки. Якщо ви хочете поласувати смачним десертом, але у вас мало часу, цей рецепт лимонного тарта вас порадує.

Причина, через яку цей рецепт лимонного пирога такий швидкий і простий у приготуванні, полягає в тому, що для його приготування потрібно лише кілька інгредієнтів, і вам не потрібно використовувати духовку.

Лимонний тарт: рецепт

Інгредієнти:

  • 300 г печива;
  • 200 г розтопленого вершкового масла.
  • 1 яйце;
  • лимонна цедра;
  • сік одного лимона;
  • 6 столових ложок кукурудзяного крохмалю;
  • 1 літр молока;
  • ванільний йогурт;
  • 25 г сиропу агави;
  • Кокосова стружка для десерту.

Спосіб приготування:

  1. Для початку помістіть печиво в блендер, щоб подрібнити його до "пісочної" консистенції, і висипте суміш у миску і додайте розтоплене масло. Перемішуйте, доки все добре не змішається. Помістіть цю суміш у форму та вирівняйте її.
  2. Після цього помістіть основу вашого торта в холодильник і переходьте до другого кроку рецепту.
  3. Приготуйте крем для торта. Для цього в каструлю налийте молоко і зверху додайте цедру лимона. Потім підігрійте молоко, доведіть його до кипіння і зніміть із плити.
  4. Потім миску влийте яйце, кукурудзяний крохмаль і сироп агави і змішайте всі інгредієнти. Додайте ванільний йогурт і влийте підігріте молоко, одночасно все перемішуючи.
  5. Перелийте суміш у каструлю та поставте її на вогонь. Продовжуйте все перемішувати, доки не отримаєте кремоподібну консистенцію. Через кілька хвилин зніміть каструлю з вогню та додайте лимонний сік.
  6. Тепер, коли ваш крем нарешті готовий, ви можете помістити його на основу вашого десерту. Як тільки це буде зроблено, помістіть пиріг у холодильник та дайте йому відпочити протягом 3 годин. Потім можна прикрасити пиріг, посипавши зверху тертим кокосом.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати ароматний сливовий пиріг. Приготування буде швидко і просто, а випічки будуть у захваті все без винятку.