Секрет приготування смачних пишних та легких млинців: просто додайте цей несподіваний інгредієнт

Читать на русском
Автор
14197
Млинці з незвичайним інгредієнтом — рецепт
Млинці з незвичайним інгредієнтом — рецепт. Фото gettyimages

Хитрість, як зробити млинці дуже тонкими та м’якими

Легкі, вишукані, солодкі чи солоні – млинці можна приготувати як на сніданок, щоб зарядити енергією дорослих та дітей, так і запропонувати своїм гостям як закуску чи десерт до чаю. Рецептів млинців існує дуже багато, і кожна господиня готуватиме їх по-своєму. Однак, сьогодні ми хочемо поділитися з вами однією невеликою хитрістю від шеф-кухаря, яка допоможе вам приготувати соковиті млинці.

Як повідомляє портал santeplus, шеф-кондитер Альберт Шамбон у своїх млинцях використовує несподіваний інгредієнт. Кухар готує страву з пивом. Якщо ви вирішите приготувати млинці за цим рецептом, то зупиніть свій вибір на білому або пшеничному пиві, або пиві слабкого бродіння.

Варто також відзначити, що пиво не "підніме" тісто, а насамперед воно запобігатиме висиханню ваших млинців і додасть їм легкої текстури.

Млинці на пиві: рецепт

Інгредієнти:

  • 200 г борошна,
  • 1 яйце,
  • 100 г цукру,
  • дрібка солі,
  • близько 350 мл молока,
  • трохи олії,
  • 50 мл пива.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте борошно з яйцями, цукром, сіллю і поступово додавайте молоко, поки не отримаєте однорідну суміш.
  2. Потім влийте пиво і кілька крапель олії. Ваші млинці будуть м’якими та зовсім не сухими.
  3. Смажте млинці на добре розігрітій сковороді.

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати смачні млинці на дріжджах. За словами кулінара Євгена Клопотенка, у блюді виходять ідеальні дірочки.