Гості зметуть зі столу за секунду: кілька інгредієнтів перетворять звичайну цвітну капусту на першокласну вечерю

Читать на русском
Автор
908
Ось так звичайний овоч перетворюється на смачну страву
Ось так звичайний овоч перетворюється на смачну страву. Фото pinterest.com

Найголовніше — часу на готування піде зовсім небагато

Цвітна капуста – дуже корисний овоч. Готується вона елементарно і з легкістю може замінити салати, які міцно увійшли до вашого життя.

Рецептів приготування цвітної капусти – неймовірна безліч. Сьогодні ми зробимо її в сирному паніруванні — готується овоч просто, а виходить хрустким, але дуже соковитим усередині.

Як приготувати цвітну капусту |

Інгредієнти:

  • цвітна капуста — 1 шт.;
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • пармезан або будь-який інший твердий сир – 100 г;
  • сушений часник, спеції, сіль на смак.

Спосіб приготування:

  1. Капусту промити і поділити на суцвіття. Відварити у підсоленій воді протягом 3-4 хвилин.
  2. У сухарі додати спеції та тертий сир. Яйця збити з|із| додаванням щіпки солі.
  3. Охолоджену капусту обмокнути спочатку в яйцях, а потім у сухарях. Перекласти на лист. І запікати при 190-200 градусах до золотистої скоринки.

Подавати капусту можна з соусом зі сметани, часнику, кропу з додаванням невеликої кількості солі та перцю.

А ось вибрати справжню сметану для соусу важко. Але ми вже розповідали про способи, як відрізнити пальму від натурального продукту.