Як у кав’ярнях Парижа: рецепт сирних круасанів без шкоди для фігури

Читать на русском
Автор
З такою випічкою можна не переживати про калорії Новина оновлена 16 березня 2023, 19:50
З такою випічкою можна не переживати про калорії

Пробуємо, насолоджуємось і не товстішаємо

Не так давно ми готували піцу на сковороді і уявляли, що гуляємо Венецією. Сьогодні пропонуємо "відправитися" до Франції та спекти круасани.

У французьких фільмах жінки завжди стрункі, проте всі ми знаємо, що вони люблять випічку: круасани, багети, еклери, макарони. Як їм виходить їсти і залишатися такими ж мініатюрними? Можливо, вони просто їдять сирні круасани за рецептом Shuba ? Спробуємо!

Як приготувати круасани?

Інгредієнти на 10 порцій:

  • 110 г сиру;
  • 50 г м’якого вершкового масла;
  • 100 г борошна;
  • 2 ч. л. ванільного цукру;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 1 ч. л. кориці;
  • розпушувач.

Як приготувати:

  1. Розм’якшене масло розітріть із сиром в однорідну масу. Додайте просіяне борошно та розпушувач, замісіть м’яке тісто.
  2. Поверніть у шар і оберніть харчовою плівкою, приберіть у холодильник на 30 хвилин. Через вказаний час дістаньте, розкотіть у коло близько 5 мм завтовшки.
  3. Розріжте на 10 частинок, кожну присипте цукром, а потім згорніть у круасани з більшої сторони до центру, притисніть куточок і обваляйте круасан в цукрі з корицею.
  4. Застеліть деко пергаментом і викладіть круасани. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Якщо прилипає тісто під час його розкочування, то нічого страшного. "Телеграф" підготував лайфхаки, як це зробити легко.