Рецепт найсмачнішого "Наполеона" без випічки: 20 хвилин — і готово

Читать на русском
Автор
5587
Улюблений "Наполеон" Новина оновлена 23 березня 2023, 14:00
Улюблений "Наполеон". Фото youtube.com

При мінімумі часу – дивовижний смак

Правда ж, хочеться при мінімумі часу та витрачених зусиль отримувати смачні десерти? А вільний час краще витратити на відпочинок.

Пропонуємо приготувати "ледачий Наполеон" за рецептом 7strav. Це надзвичайний смак при мінімумі витраченого часу та зусиль. Головне тут – вибрати свіже хрумке печиво.

Як приготувати "ледачий Наполеон"

Інгредієнти:

  • листкове печиво – 350-400 г;
  • молоко – 600 мл;
  • яйце – 2 шт.;
  • цукор – 3 ст.
  • борошно – 3 ст.
  • ванільний цукор – 10 г;
  • вершкове масло 82,5% — 100 г

Як приготувати:

  1. Для заварного крему ретельно змішати 2 яйця з цукром та борошном.
  2. Молоко підігріти, але не кип’ятити. Частками додати гаряче молоко в яєчно-борошняну суміш, постійно перемішуючи. Крем поставити на вогонь та варити до загусання, постійно помішуючи.
  3. Крем зняти з вогню, туди додати ванільний цукор і вершкове масло, перемішати.
  4. Форму вистелити харчовою плівкою. Викладати 1 шар печива, полити зверху гарячим кремом. Міняти шари доти, доки вистачить крему. Зверху можна посипати крихтою з печива.
  5. Торт залишити просочуватися при кімнатній температурі до охолодження, після чого поставити на 2 години в холодильник.

На зміну "Наполеону" можна приготувати пікантну халву. Східна насолода нікого не залишить байдужою.