Як приготувати котлети з гречки, щоб не відрізнялись від м’ясних

Читать на русском
Автор
4469
Пісні котлетки припадуть до смаку навіть гурманам
Пісні котлетки припадуть до смаку навіть гурманам. Фото Сегодня

Вийде справжня пісна смакота

Піст — це складний період, особливо для тих, хто звик ласувати м’ясом. Раптом ви вже втомились від зеленого борщу, спробуйте цей рецепт пісних котлет із гречки. На смак їх не відрізнити від версії з м'яса.

Meta.ua розповідає рецепт дуже смачних і легких котлет. Вони готуються з простих та доступних продуктів.

Інгредієнти:

  • Гречана крупа — 1 склянка
  • Олія рослинна — 150 мл
  • Сухарі панірувальні
  • Кінза, коріанд
  • Сіль, перець

Покроковий рецепт:

  1. Ретельно промийте крупу. Залийте її чистою водою, додайте сіль і поставте каструлю на середній вогонь. Готуйте приблизно 25 хвилин, а потім перекладіть у глибокий посуд і дайте охолонути.
  2. Додайте до неї улюблені приправи. При виборі відштовхуйтеся від своїх уподобань. З отриманого "фаршу" сформуйте котлети, а потім обваляйте їх у панірувальних сухарях.
  3. Олію розігріваємо й обсмажуємо котлетки із двох боків до золотистої скоринки.

Рецепт настільки простий, що його освоїть навіть кулінар-початківець. А якщо ви хочете не лише дотримати Великого посту 2023, а й забезпечити організм необхідними вітамінами та мінералами, пропонуємо приготувати суп з сочевиці та грибів за рецептом Євгена Клопотенка.