Це точно не купіть у найближчому магазині: рецепт пікантного морозива з авокадо та рому

Читать на русском
Автор
Морозиво з авокадо з ромом Новина оновлена 30 березня 2023, 07:08
Морозиво з авокадо з ромом. Фото smak.ua

Фруктовий десерт із алкогольними нотками

Чи є такі, хто відмовиться від апетитного десерту? Мабуть. Тим більше, якщо це морозиво. А якщо ще й морозиво, приготовлене вдома — проти таких ласощів ніхто не встоїть.

Сьогодні пропонуємо вельми незвичайний рецепт такої смакоти — морозиво з авокадо та рому. Тим більше, що за рецептом Smak працювати особливо і не треба — від вас буде потрібно лише подрібнити авокадо і добре перемішати продукти.

Як приготувати морозиво з авокадо та рому

Інгредієнти

  • 3 середніх стиглих авокадо Хасс;
  • 1 банка кокосового молока;
  • 110 мл жирних вершків;
  • 110 гр цукрового піску;
  • половина 1 ч. л. рому;
  • половина 1 ч. л. свіжого соку лайма;
  • сіль на смак;
  • кокосова стружка для оздоблення.

Спосіб приготування:

  1. Очистіть авокадо від кісточок та шкірки, розімніть до стану пюре.
  2. Додайте кокосове молоко, жирні вершки, цукор, ром, сіль та сік лайма. Перемішайте до однорідного стану.
  3. Перекладіть у миску і накрийте плівкою. Дайте йому повністю охолонути у холодильнику.
  4. Після охолодження збийте масу. Помістіть у герметичний контейнер та заморозьте до жорсткого стану.

Подавати морозиво краще із кокосовою стружкою.

Якщо хочете урізноманітнити десертне меню, "Телеграф" ділився рецептом незвичайного бананового хліба до чаю. Така випічка не залишить вас байдужою.