Глазур для паски за 30 секунд: без варіння і збивання

Читать на русском
Автор
39884
Ідеальний рецепт глазурі Новина оновлена 29 березня 2023, 08:16
Ідеальний рецепт глазурі. Фото ТСН

Кінець липким патьокам глазурі

Час налаштовувати себе на приготування великодньої паски. Навіть якщо опустити, що це складна випічка, особливо якщо немає перевіреного рецепта, вже спечену паску треба глазурувати, а це — завдання із зірочкою навіть для досвідчених господинь.

Але є один дуже швидкий і простий рецепт глазурі до великодньої пасочки. Про нього розповіли на порталі Патріоти України. Глазур, приготована за цим рецептом, має красиву глянцеву текстуру та швидко сохне. А ще вона не липне і не кришиться після висихання.

Інгредієнти:

  • Сухе молоко — 4 ст. ложки
  • Згущене молоко – 6-8 ст. ложки
  • Сік лимона — 2 ч. ложки

Для приготування просто змішуємо всі інгредієнти. Після цього варто подивитись на густину готового продукту. Якщо маса вийшла занадто густою, додаємо до неї ще згущенку, якщо рідкою — сухе молоко.

Наносимо ложкою або лопаткою на вистиглі паски. За бажанням відразу посипаємо посипкою. Чим густіша вийшла глазур, тим довше вона буде висихати.

Також зібрали для вас найкращі способи фарбування яєць. Кожен компонент у рецепті натуральний і не містить ні грама хімії.