Що може змінити курячий суп: незвичайний рецепт першої страви
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6937
![Курячий суп з яєчними млинцями](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/39/3fd075c8-d87e7b780a52a2f703e13e77fe03539d.png?v=2236_1)
Легкий та ароматний, та ще й на вигляд екстравагантний
При приготуванні обіду не слід забувати і про зовнішній вигляд наших страв. Гарна страва не тільки тішить око, а ще більше пробуджує апетит.
Сьогодні саме приготуємо такий обід з незвичайною подачею за рецептом Кolizhanka.com.ua — суп з млинцями. Якщо їх нарізати тонко, то вийде ілюзія локшини із тіста. Це ідеальна перша страва для тих, хто любить суп з локшиною, але не любить з нею возитися
Як приготувати курячий суп з яєчними млинцями
Інгредієнти:
- куряча грудка – 300 гр;
- яйця — 3 шт. (з розрахунку 1 яйце — 1 млинець);
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- картопля – 2 шт;
- сіль та спеції – на смак;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Зварити бульйон із курячої грудки у підсоленій воді, нарізати м’ясо на невеликі шматочки, перекласти його назад у бульйон.
- Додати в суп картоплю, нарізана кубиками.
- Моркву натерти на великій тертці, а цибулю нарізати маленькими кубиками, обсмажити овочі, додати в суп і поварити хвилин 15.
- Яйця збити з невеликою кількістю солі та перцю, обсмажити з двох сторін як млинці.
- Яєчні млинці злегка остудити та нарізати соломкою, додати в суп. Після того, як суп закипить, зняти з плити та дати настоятися 10 хвилин.
- Посипати подрібненою зеленню та подавати на стіл.
До супу можна подати лаваш, зроблений своїми руками.