Ситно та бюджетно: рецепт рибних котлет, які завжди виходять
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 18824
![Рибні котлети](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/44/a427b951-cb271f0e5dc48bc52e9f979c85dbe44d.jpg?v=5081_1)
Рибу для цієї страви можна брати будь-яку
Що робити, якщо звичайні котлети вже набридли чи вдома немає м’яса? Чи можна приготувати оригінальну страву та ще й недорого?
Спробуємо приготувати рибні котлети за рецептом Рrostoway. Цей рецепт хороший тим, що для приготування таких котлет підійде будь-яка риба – морська чи річкова. Сюди згодиться навіть готовий рибний фарш.
Як приготувати рибні котлети
Інгредієнти:
- 500 гр рибного фаршу;
- 500 гр картоплі;
- 30 гр вершкового масла;
- 2 ст. л. білих сухарів;
- 1 ч. л. гірчиці;
- сіль, перець, зелень – на свій смак;
- олія для обсмажування.
Спосіб приготування:
- Спочатку чистимо картоплю і відварюємо її до м’якості. Потім зливаємо всю воду і робимо звичайне картопляне пюре. Додаємо шматочок вершкового масла, сіль, перець.
- Поки пюре ще тепле, додаємо до нього пару ложок панірувальних сухарів і разом добре розмішуємо. Сухарі можна замінити на манку або геркулес, попередньо подрібнений у блендері.
- Додаємо рибний фарш у картопляне пюре. Туди ж відправляємо подрібнену зелень та чайну ложку гірчиці (можна діжонської).
- Все добре перемішуємо, при необхідності додаємо ще сіль та перець.
- Формуємо з фаршу котлетки, обвалюємо їх у сухарях або борошні та обсмажуємо у соняшниковій олії на середньому вогні.
До речі, "Телеграф" має ще один незвичайний рецепт відмінних котлет. Смачні та поживні, вони точно вам сподобаються.