Пікантний хрін з яблуками: рецепт великодньої закуски, яку ви готуватимете щодня

Читать на русском
Автор
Приголомшливий хрін із яблуками
Приголомшливий хрін із яблуками. Фото shuba.life

Пікантний смак Великодня

До Великодня можна приготувати не тільки класичні паски, крашанки та улюблене м’ясо, але й закуски. Якщо ви любите гострі соуси та приправи, обов’язково спробуйте хрін з яблуками. Це проста та пікантна закуска, яка вам точно сподобається. Виходить дуже смачно, а готується швидко та просто!

За рецептом Shuba.life все, що вам потрібно для приготування цієї страви – це почистити хрін та яблука, натерти, перемішати та заправити. Отриманий результат перевершить усі ваші очікування. Кисло-солодке яблуко у поєднанні з гостринкою хрону додасть великоднім м’ясним стравам особливий колорит. Закуска підійде до м’ясних нарізок, вареного, печеного, копченого м’яса, риби, варених яєць, різноманітних соусів і салатних заправок, холодця і навіть супів. Приготувавши її один раз, ви не зможете відмовитися!

Як приготувати хрін з яблуками

Інгредієнти на 4 порції

  • хрін – 100 г;
  • яблука – 4 шт.;
  • сіль — 5 г.

Спосіб приготування:

  1. Хрін почистьте, промийте, обсушіть і натріть на дрібній тертці.
  2. Яблука помийте, очистьте від шкірки та серцевини. М’якуш натріть на грубу тертку.
  3. Змішайте хрін із яблуками, посоліть і ретельно перемішайте.

Перекладіть закуску в піал і подавайте до будь-якого м’яса.