Закуска, від якої неможливо відірватися: рецепт хрустких картопляних паличок із сиром

Читать на русском
Автор
Неймовірно соковиті та хрусткі картопляні палички
Неймовірно соковиті та хрусткі картопляні палички. Фото jisty.com.ua

Хрустіть із задоволенням!

Сьогодні пропонуємо вас порадувати своїх рідних дуже апетитною та смачною стравою – картопляними паличками з сиром. Смачний гарячий сир усередині та хрумке панування – що може бути смачніше?

"Їсти" розповідає, що такі палички можуть бути як гарніром чи самостійною стравою, так і прикрасити святковий стіл. До того ж, для приготування таких паличок не потрібно бігти до магазину – все, що потрібно, ви знайдете вдома. Головне — подавати страву одразу зі сковорідки.

Як приготувати картопляні палички з сиром

Інгредієнти:

  • 800 грам картоплі;
  • 2 яйця;
  • 2 плавлені сирки;
  • 4-5 столових ложок борошна;
  • сіль, чорний мелений перець – до смаку;
  • панірувальні сухарі;
  • соняшникова олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю почистити, зварити в підсоленій воді, охолодити і перекрутити через м’ясорубку.
  2. Додати яйця, перець, борошно. При необхідності присолити та замісити тісто.
  3. Сир нарізати невеликими брусочками.
  4. Мокрими руками з картопляної маси необхідно сформувати млинець, покласти шматочок сиру всередину та заліпити його.
  5. Палички необхідно обваляти в сухарях і смажити в розігрітій з олією сковороді.

Плавлений сир для цієї страви можна спокійно приготувати вдома. Для цього потрібно всього чотири інгредієнти та небагато часу.