Перед цими пиріжками з картоплею встояти неможливо: "бабусин" рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9271
Трохи часу — і улюблена страва за рецептом бабусі готова
Пам’ятаєте, як приходили до бабусі у гості? Варто лише згадати її приголомшливий борщ чи такі улюблені пиріжки — слинки течуть.
Саме такі пиріжки з картоплею за рецептом Vkusnoo.com.ua ми з вами і готуватимемо. Це займе багато часу, але такі пиріжки будуть доречними як на сніданок, обід чи вечерю, так і для частування гостей чи перекушування.
Як приготувати пиріжки з картоплею
Інгредієнти:
- рослинна олія – 50 мл;
- борошно пшеничне – 500 г;
- кухонна сіль – щіпка;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 10 г;
- кефір – 500 мл;
- сода – 10 г;
- картопля – 800-900 р.
Спосіб приготування:
- Змішайте у глибокій ємності всі інгредієнти без борошна. Соду погасіть 9% оцтом і додайте в останню чергу. Ретельно перемішайте.
- У суміш, що вийшла, влийте в миску з просіяним борошном, перемішайте. Додайте борошно за потребою — тісто для пиріжків має бути пружним.
- Зробіть пюре з відвареної картоплі. Щоб вийшло ще смачніше, додайте трохи картопляного відвару. За бажанням можна додати цибульну засмажку, молоко, гриби, субпродукти чи фарш. Ретельно перемішайте.
- Зліпіть пиріжки та розкотіть їх качалкою. Повинен вийти тонкий коржик з начинкою всередині.
- Обсмажте кожний пиріжок на сковороді кілька хвилин.
Пиріжки стануть чудовим гарніром до тушкованого м’яса або запеченої риби.