Приголомшливий обід із двох інгредієнтів: рецепт шашлику з картоплі з беконом від шеф-кухаря

Читать на русском
Автор
600
Неймовірно смачний картопляний шашлик
Неймовірно смачний картопляний шашлик. Фото smachnonews.24tv.ua

Така страва точно стане улюбленою

Не за горами час пікніків, тому ми пропонуємо урізноманітнити м’ясну тарілку незвичайним шашликом із картоплі в беконі. Така чудова страва може бути самостійним обідом чи вечерею або гарніром для інших страв.

Рецепт українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка неймовірно простий — вам потрібна тільки картопля, бекон та сіль. Якщо ви візьмете молоду, її навіть не доведеться чистити. Картоплю можна попередньо відварити, а можна загорнути у фольгу і покласти на вугіллі або приготувати в духовці. Для пікантності смаку можна додати в блюдо перець чилі пластівцями, подрібнений часник і зовсім небагато орегано.

Як приготувати шашлик з картоплі

Інгредієнти:

  • 800 г молодої картоплі;
  • 100 г сирого бекону;
  • сіль за смаком;
  • кріп за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю промийте і відваріть у підсоленій воді практично до готовності.
  2. Обмотайте кожну картоплю шматочком бекону. Бекон за бажанням можна використовувати більше.
  3. Необхідно нанизати по 3-4 картоплини на шампур, посолити на смак і запікати на мангалі, періодично перевертаючи 7-10 хвилин. Бекон повинен добре підсмажитися.
  4. Подавайте картоплю в беконі із подрібненим кропом за бажанням.

На пікніку також можна приготувати приголомшливий шашлик із грибів. Здивуйте ваших друзів та близьких різноманітністю.