Сніданок зі смаком дитинства: рецепт пишних оладок, як у бабусі

Читать на русском
Автор
590
Оладки за бабусиним рецептом — найсмачніші Новина оновлена 24 квітня 2023, 12:42
Оладки за бабусиним рецептом — найсмачніші. Фото static.1000.menu

Оладки — ідеальна страва на сніданок

Оладки – дивовижна страва, яку раніше вважали особливою. Пишні, смачні, вони асоціюються зі сніданком від бабусі. Саме в ті часи страва набула максимальної популярності.

Готуються оладки за рецептом ProstoWay досить швидко. Вони вийдуть легкими, як пух. Приготувавши оладки раз, ви зрозумієте, що це ідеальний варіант солодкого сніданку.

Як приготувати оладки за бабусиним рецептом

Інгредієнти:

  • кефір — 250 мл.;
  • борошно — 230 гр;
  • яйце – 1 шт;
  • цукор – 1 ст.л із гіркою;
  • сіль — 1/4 ч.л.;
  • сода — 1/2 ч.л;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  • Продукти повинні настоятись і бути кімнатною температурою, щоб легко поєднувалися.
  • У місткості змішується яйце із сіллю та цукром. Збивати все потрібно віночком.
  • У суміш необхідно додати підігрітий кефір.
  • Наступним етапом додається просіяне борошно. Суміш перемішати та дати настоятися близько 5 хвилин. Важливо – перед початком смаження тісто не варто перемішувати.
  • Розігріти сковороду та столовою ложкою викласти оладки. Смажити потрібно з обох боків до золотистого кольору.

Подавати їх можна зі сметаною, джемом або власноруч приготованим згущеним молоком. Така страва точно припаде до смаку вашій родині.