Бюджетний сніданок за 15 хвилин: рецепт вершкових тостів у духовці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Хрустіть із задоволенням
Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі. Саме тому мільйони людей переймаються питанням, що приготувати собі вранці. Рецепти сніданків різноманітні, але всі сходяться в одному: вони мають бути досить ситними та швидкими у приготуванні.
Не відмовте собі в задоволенні похрумтіти тостами з ранку. А якщо вони ще з корицею — вам залишається лише отримувати задоволення. У рецепті Shuba головне – швидка намазка, з якої хліб вирушає до духовки. Але слідкуйте, щоб не пригорів, а лише зарум’янився.
Як приготувати вершкові тости в духовці
Інгредієнти на 4 порції:
- масло вершкове — 80 г;
- цукор — 1/4 склянки;
- кориця мелена — 1/2 ст. л.;
- цукор ванільний — 5 г;
- хліб тостовий, скибочка — 8 шт.
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 °C.
- Розімніть вилкою розм’якшене вершкове масло. Всипте цукор, корицю та ванільний цукор. Перемішайте, щоб повністю з’єднати інгредієнти. Нанесіть суміш на скибочки хліба, повністю покриваючи їх
- Викладіть хліб на деко і запікайте 10 хвилин до золотисто-коричневого кольору і появи бульбашок. Розріжте скибочки по діагоналі на половинки та подавайте.
Якщо до тостів зварити незвичайну каву з какао і корицею, ваш звичайний ранок перетвориться на святковий. Смачного!