Сніданок для тих, хто поспішає: рецепт шоколадно-сирних оладок

Читать на русском
Автор
Шоколадно-сирним оладками будуть раді завжди
Шоколадно-сирним оладками будуть раді завжди. Фото shuba.life

Незвичайний варіант класичних млинців

човни дуже популярні в українській кухні. Хтось любить готувати за своїм унікальним рецептом, а хтось постійно експериментує.

Сьогодні ми спробуємо приготувати ароматні шоколадно-сирні оладки за рецептом Shuba. Вони ідеально підійдуть на сніданок, перекус чи десерт. Що важливо – рецепт легкий та дуже швидкий. Вам просто необхідно змішати всі інгредієнти у блендері та обсмажити тісто на сковороді до рум’яності. В результаті у вас вийдуть пишні та ароматні оладки, від яких просто за вуха не відтягнеш близьких.

Як приготувати шоколадно-сирні оладки

Інгредієнти:

  • сир кисломолочний — 200 г;
  • молоко — 250 мл;
  • яйця — 2 шт.;
  • борошно пшеничне — 200 г;
  • какао-порошок — 50 г;
  • цукор — 50 г;
  • цукор ванільний — 10 г;
  • розпушувач — 10 г;
  • сіль — 1/8 ч. л.;
  • шоколад — 80 г;
  • олія соняшникова — 60 мл.

Спосіб приготування:

  1. Молоко та сир збийте блендером до однорідності. Додайте яйця, цукор, сіль і збийте ще раз.
  2. Борошно змішайте з розпушувачем та какао-порошком. З’єднайте рідку та суху суміші, перемішайте до однорідної маси.
  3. Розігрійте сковороду з олією і смажте невеликі оладки по одній хвилині з кожного боку до рум’яності.

Шоколадно-сирні оладки можна прикрасити ягодами та фруктами, цукровою пудрою або кленовим сиропом. А можна дати волю своїй уяві та подати з шоколадною пастою чи згущеним молоком.