Найкращий сніданок для тих, хто поспішає: рецепт морквяно-апельсинових млинців

Читать на русском
Автор
Сніданок, який завжди доречний — морквяно-апельсинові млинці
Сніданок, який завжди доречний — морквяно-апельсинові млинці. Фото shuba.life

Півгодини — і страва готова

Вважається, що сніданок найважливіший прийом їжі протягом дня. Згідно з відомим прислів’ям, його потрібно з’їсти самому, а ділиться краще обідом чи вечерею. Але хочеться, щоб сніданок був ситним та не клопітним.

Якщо ж ви любите починати ранок з млинців, цей рецепт Shuba саме для вас. Вам знадобиться лише борошно, молоко, яйця, цукор, морква та апельсин. Пару рухів — і у вас разючий результат, здатний викликати апетит лише зовнішнім виглядом.

Як приготувати млинці

Інгредієнти на 6 порцій:

  • морква — 2 шт.;
  • апельсин — 1 шт.;
  • молоко — 250 мл;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 40 г;
  • борошно пшеничне — 130 г;
  • олія соняшникова — 20 мл.

Спосіб приготування:

  1. Моркву та апельсин помийте та очистьте. Моркву наріжте шматочками та покладіть у чашу блендера. Додайте молоко та перебийте до отримання однорідної маси.
  2. З апельсина вичавте сік, а зі шкірки натріть 20 г цедри.
  3. У мисці з’єднайте морквяне молоко, апельсиновий сік та цедру, яйця, цукор, борошно і перемішайте до однорідності.
  4. Розігрійте сковороду, змастіть олією і смажте млинці з двох сторін, по 2 хвилини з кожної, до золотистого кольору.

Бабусин хитрості завжди допомагають нам у приготуванні млинців. Тому беремо на озброєння і готуємо чудові сніданки!